Pàgines

CERTAMEN COMPITÀLIA 2012-2013


L'Associació Cultural Prósopon Sagunt, amb l'objectiu de promoure el coneixement de la cultura grecollatina entre l'alumnat d'Ensenyament Secundari, convoca el XIV Certamen COMPITALIA per al curs 2012-2013


MODALITATS:

  1. “Pausànias”:
    Tractament “periodístic” d’un mite o fet històric grecoromà, enfocat com a crítica social, investigació policíaca, crònica parlamentaria, crònica de successos, relat esportiu, festivitat religiosa o social, etc.; haurà de tenir extensió màxima de 2 pàgines (DIN A4, lletra 12 punts o equivalents, interlineat senzill). El treball pot ser obra d’un o dos autors.
     
  2. “Fídias”:
    Còmic sobre els mateixos temes i enfocaments anteriors però desenvolupat en imatges; haurà de tenir una extensió màxima de 4 pàgines en DIN A4. El treball pot ser obra d’un o dos autors.
     
  3. “Talia”:
    Representació teatral breu d’un passatge de comèdia o tragèdia clàssiques o dramatització d’un mite o fet històric grecoromà; la representació tindrà una duració màxima de mitja hora (no entraran en concurs les representacions que sobrepassen el temps fixat). Només s’admetran treballs col·lectius. No podran participar els grups que realitzen representacions remunerades dins el Festival de Teatre Grecollatí.
    Tots els treballs en qualsevol de les modalitats es podran presentar no només en català i castellà sinó també en llatí i grec.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç. Si teniu interès en participar, m'ho comenteu en classe.